Snel resultaat met Adwords 2018-04-25T08:12:22+00:00

Adwords

Met Google AdWords kan je heel effectief je doelgroep bereiken en sta je gegarandeerd in de topposities bovenaan in Google. Op die manier krijg je veel potentiële klanten die op zoek zijn naar je product of dienst.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het opzetten en managen van AdWords campagnes voor onze klanten en weten ondertussen wat wel en niet werkt om zo goedkoop mogelijk het meeste omzet te behalen.

Profiteer van onze kennis en ontvang direct bezoekers op je website!

Hoger in google komen met seo

Hoger in google komen met seo

AdWords management en optimalisatie

Om succesvol in AdWords te zijn is de meest veilige weg een AdWords specialist in te schakelen. U profiteert op die manier van de expertise op het gebied van online marketing en kan je je tijd vrij maken om andere zaken rondom je onderneming te regelen.
Op het moment dat wij je AdWords campagnes mogen opzetten gaan wij eerst onderzoek doen naar de doelgroep en hun zoek-en koopgedrag. Wanneer wij over deze data beschikken kunnen we inspringen op de veranderingen en resultaten. Hier is een constante optimalisatie proces en goede monitoring van belang om de winstgevendheid van de advertentie te maximaliseren.
Gelukkig doen we niets anders en doen we altijd ons beste om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Effectief adverteren en heldere rapportages

Ons ervaren team van Google specialisten zorgen dat je op een doeltreffende manier kan adverteren zodat elke euro die gespendeerd is minimaal 2 euro oplevert.
Daarbij kijken we naar de zoekwoorden die bij je product/dienst passen en welke een goede zoekvolume hebben. We schrijven hierbij een pakkende advertentie tekst om de bezoekers te triggeren en naar je website te lokken.
Door de juiste zoekwoorden te kiezen halen we relevante traffic naar je website die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn naar je product of dienst en d.m.v. een efficiënt optimalisatie proces drukken we de klik prijs voor de advertentie en zo de campagne winstgevend te maken.

Hoger in google komen met seo

Persoonlijke aanpak

Wij besteden heel veel aandacht aan onze klanten en bouwen aan wederzijds vertrouwen. Geen project is hetzelfde en dat snappen wij. Daarom werken we niet alleen vóór je maar beschouwen we je als partner en werken we er elke dag keihard aan om de beste resultaat voor je te behalen

Geen opstartkosten

Wanneer je besluit om een AdWords campagne aan ons uit te besteden wordt je niet geconfronteerd, – in tegenstelling tot andere bedrijven, met opstartkosten. Wij willen namelijk succes voor onze klanten en we doen daarom ons best om de kosten zo laag mogelijk te houden om sneller voor jouw een positieve ROI te realiseren.

Door een transparant werkproces weet je waar je aan toe bent.

Ontvang je AdWords offerte

Hoger in google komen met seo

 • Direct bovenaan in Google.

 • Meer klanten en bezoekers

 • Grotere naamsbekendheid

 • Live rapportage

Hoger in google komen met seo

Wat gaan wij voor je doen

 • Opzetten van je Google AdWords account

 • Onderzoek naar je doelgroep en de trefwoorden

 • Doelen instellen en ze meetbaar maken

 • Landingspagina(s) opzetten

 • Opzetten en inrichten van de campagnes

 • Nieuwe zoekwoorden toevoegen en slecht presterende zoekwoorden verwijderen

 • Constante monitoring en optimalisatie

 • Maandelijkse rapportage

Maximale rendement

Uit onze ervaring zien we dat succesvolle campagnes na verloop van tijd meer leads en rendement behalen met hetzelfde budget. Dat komt door een doordachte optimalisatie proces en constante monitoring en bijsturing van de campagne(s) om de klik prijs te verlagen en maximaal rendement uit je bezoekers te behalen.

Voor maar €100.- per maand sta jij al in de top van Google

Ons doel is om te zorgen dat de kosten laag blijven en jij zoveel mogelijk winst uit je campagnes haalt.

Ontvang je AdWords offerte