Linkbuilding 2018-04-25T08:29:33+00:00

Hoe kom je hoger in Google met linkbuilding?

Wanneer we over linkbuilding praten hebben we het over het plaatsen van links op externe sites die naar je website toe verwijzen. Google ziet deze links als ‘stemmen’ en hoe meer van deze stemmen je website heeft, hoe hoger je website in Google rankt.
Hou in je achterhoofd dat goede content nog steeds het belangrijkste is voor zoekmachine optimalisatie maar combineer dit met een effectieve linkbuilding strategie en je zal zien dat je posities een goede boost in Google krijgen.

Hoger in google komen met seo

Hoger in google komen met seo

Investeren in linkbuilding

Het loont om te investeren in linkbuilding. Puur omdat het één van de meest effectieve methodes is om hoger in Google te komen zodat er meer leads en sales uit komen. Natuurlijk moet het totaal plaatje wel kloppen zoals hoe waardevol en relevant je content voor de bezoeker is. Des te beter dat is des te sneller je de bezoeker kan converteren in een klant. Met kwaliteit links die doorverwijzen naar je website werk je niet alleen aan je posities maar bouw je ook autoriteit in de ogen van Google. Om dit te realiseren kan er wel wat tijd overheen gaan maar uiteindelijk heb je een lange termijn resultaat neergezet waar je nog heel lang de vruchten van kan plukken.

Hoger in google komen met seo

Linkbuilding strategie

Sommige ondernemers kiezen ervoor om de linkbuilding zelf uit te voeren maar merken vaak dat het een erg tijdrovende bezigheid is en er veel meer bij komt kijken waar ze niet aan gedacht hebben. Slechte links kunnen namelijk je Google positie beschadigen. Om die reden komen klanten vaak bij ons uit omdat er alsnog besloten wordt om een expert in te schakelen welke de juiste strategie bepaald en een google-vriendelijk linkprofiel opbouwt.
Alvorens wij aan de linkbuilding traject beginnen brengen we eerst de huidige linkprofiel in kaart en kijken we welke inkomende links en anker teksten gebruikt zijn. Vervolgens kijken we naar je directe concurrenten om de sterke punten eruit te halen en stippelen we een linkbuilding strategie uit.
De links die wij plaatsen zullen altijd kwalitatief van aard zijn met gerichte anker teksten en worden op websites geplaatst welke te maken hebben met met je branche.

Hoger in google komen met seo